PROGRAM BAIKPULIH MESIN BASUH

SECARA D.I.Y

Hai saya Hairul Vcool. Maaf, saya tidak dapat membantu anda secara terus satu-persatu disebabkan kekangan masa serta komitmen lain yang perlu saya galas. Akan tetapi, jangan kecewa kerana saya dan team telah menyediakan satu eBook yang sesuai dengan masalah yang anda hadapi sebagai panduan dan rujukan lengkap untuk mengenalpasti dan menjawab segala persoalaan anda.

E-book yang disediakan ini lengkap dengan penerangan dari segi penulisan, gambar dan video tutorial yang mana sangat sesuai bagi sesiapa yang ingin mencuba untuk D.I.Y.

KENAPA ANDA WAJIB MENDAPATKAN E-BOOK INI?

  • Dalam eBook ini, kami telah menyediakan video tutorial secara ringkas, padat, dan mudah untuk anda fahami supaya dapat membantu anda mengenalpasti kerosakan sekaligus dapat mengurangkan risiko membeli alat ganti yang tidak rosak.
  • eBook ini juga kami sertakan contoh gambar-gambar alat yang mungkin rosak supaya dapat memudahkan proses untuk mencari alat ganti baru.
  • Dalam eBook ini juga, kami sediakan tips-tips mudah mencari punca kerosakan supaya alat ganti baru yang anda tukar tidak mengalami kerosakan berulang.
  • Tips-tips didalam e-book ini boleh membantu anda berjimat dan mengurangkan kos tenaga pakar/upah kerja yang sememangnya merupakan kos yang paling besar dan mahal di dalam industri ‘repair dan servis’, yang mana upah untuk checking sahaja adalah bermula dari RM50-RM80
  • CONTOH :
  • Bagaimana seorang pelanggan A yang menghadapi masalah inlet water valve mesin basuh dan memanggil ‘technician’ untuk repair dengan jumlah yang terpaksa beliau bayar sebanyak RM180.
  • Bagaimana pula seorang pelanggan B yang menghadapi masalah yang sama (MASALAH INLET WATER VALVE MESIN BASUH) yang membeli e-book (bernilai RM25 sahaja), 100% mengikut langkah-langkah penerangan satu-persatu dan akhirnya boleh menyelesaikan sendiri masalah yang dihadapinya dan hanya bermodalkan membeli alat ganti sahaja tanpa perlu menggunakan perkhidmatan ‘technician berpengalaman’, beliau telah jimat RM155.

Di situ, kita dapat lihat banyak penjimatan yang akan diperolehi jika anda memiliki  e-Book ini.

Kini, anda tidak perlu lagi berasa pening dan runsing untuk mengenalpasti masalah dan punca mesin basuh anda rosak atau tidak berfungsi dengan baik. Apa yang harus anda lakukan sekarang ialah bertindak dengan pantas untuk mendapatkan e-Book ini. Baca, fahamkan segala tips yang terdapat didalamnya dan kenalpasti tips yang diberi untuk rujukan dan panduan anda. InshaAllah e-Book ini akan dapat menjawab segala permasalahan yang anda hadapi.

Untuk mendapatkan e-Book ini, anda hanya perlu klik Beli sekarang’ di bawah untuk pembelian secara online; atau sekiranya anda ingin membuat pembayaran melalui cash deposit/atm/kaunter bank, rujuk details akaun bank seperti di bawah. Sila sertakan bukti pembayaran kepada kami untuk pengesahan dan kami akan menghantar e-Book dalam bentuk PDF melalui aplikasi whatsapp. Penghantaran e-Book akan dihantar kepada anda dalam tempoh 24 jam (hari bekerja).

Bayaran juga boleh dibuat melalui ATM / cash deposit / kaunter bank ke details akaun di bawah:

NAMA : VCOOL ENGINEERING & SERVICES

BANK : MAYBANK BERHAD

NO.AKAUN : 551306532434 

# Sila sertakan bukti pembayaran kepada kami ke no 012 7141639 (whatsapp sahaja)  untuk pengesahan dan kami akan menghantar e-Book dalam bentuk PDF melalui aplikasi whatsapp. Penghantaran e-Book akan dihantar kepada anda dalam tempoh 24 jam (hari bekerja).