Apa itu VC-PRO?

VC-PRO adalah cecair pembersih Drum Mesin Basuh yang diformulasikan oleh Hairul vcool,Pakar DIY mesin basuh & peti sejuk. Penggunaan VC-PRO boleh digunakan secara DIY je dan dijamin semudah ABC untuk membersihkan kotoran degil yang melekat pada drum mesin basuh anda.

VC-PRO mampu menyelesaikan masalah dibawah:.

  • Pakaian yang berbau busuk walaupun selepas dicuci.
  • Tompok-tompok putih/hitam pada pakaian yang telah dicuci.
  • Gatal-gatal badan yang berpunca dari pakaian yang terdedah dengan bakteria/kuman yang melekat pada drum mesin basuh.

VC-PRO merupakan formula baru pertama dalam bentuk cecair yang dijamin 3X lebih berkesan berbanding jenis serbuk/tablet yang ada di pasaran. Kesan boleh dilihat pada sekali penggunaan.

Jom tonton video ni sekejap je.. Kita dengar penerangan tentang apa itu VC-PRO

Amacam? Kotor kan? Saya faham nak buka drum mesin basuh dan cuci mesin basuh secara manual tak mudah. Tapi mencuci dengan VC-PRO, mudah sangat.

Ok, kita tengok pulak cara servis menggunakan VC-PRO ni. Mudah tak?

CADANGAN PENGUNAAN:.

Guna VC-Pro setiap 3bulan secara konsisten untuk memastikan mesin basuh anda kekal bersih dari kotoran dan bakteria, sekaligus anda akan mendapatkan hasil cucian yang  sangat memuaskan.

CARA UNTUK MENDAPATKAN VC-PRO?

Ada dua cara untuk mendapatkan VC-PRO. Pertama, anda boleh membeli terus VC-PRO di dalam laman web ini dan kami (HQ) akan poskan kepada anda. Kedua, anda boleh mendapatkan VC-PRO ini secara COD (Cash On Delivery) melalui ajen-ajen sah kami di bawah.