Terima kasih kerana berminat untuk  menjadi Agent VC-PRO
Hairul Vcool. 

Untuk pengetahuan anda, VC-Pro adalah cecair pembersih Drum Mesin Basuh yang diformulasikan oleh Hairul vcool, Pakar DIY mesin basuh & peti sejuk. Penggunaan VC-PRO boleh digunakan secara DIY je dan dijamin semudah ABC untuk membersihkan kotoran degil yang melekat pada drum mesin basuh anda.

Apa kelebihan menjadi Agent VC-PRO? 

Komisyen yang tinggi

Sekiranya anda menjadi Agent sah VC-PRO, anda akan mendapat komisyen sebanyak RM20.00 setiap 1 kotak yang anda jual. Harga jualan bagi setiap kotak ialah RM60.00 manakala bagi harga jualan untuk Sabah/Sarawak ialah RM70.

Free pengeposan

Kelebihan menjadi agen kami, pengeposan VC-PRO adalah percuma ke seluruh Malaysia (Semenanjung Malaysia/Sabah/Sarawak)

HQ support

Semua marketing akan dibuat oleh Hairul Vcool di LIVE facebook dan agen-agen di setiap negeri yang berdaftar akan di dipromosikan di dalam LIVE Facebook dan Youtube. Dan nama agen-agen sah yang berdaftar akan dipaparkan di laman web Hairul Vcool.

Syarat untuk jadi Agent VC-PRO? 

  • ¬†Sekiranya anda ingin mendaftar dan menjadi agen sah VC-PRO, anda hendaklah membuat pembelian minimum s 10 kotak/box.
  • Agen yang berdaftar hendaklah mengikut harga yang telah ditetapkan oleh HQ, Sekiranya didapati agen menjual harga lebih rendah dari harga retail/jualan, secara automatik agen tersebut akan dikeluarkan dari senarai agen sah VC-PRO dan HQ tidak lagi akan menjual/membekalkan stok kepada agen tersebut.
  • Agen yang berdaftar hendaklah aktif (restock minimum 20 kotak/box setiap 3bulan). Sekiranya agen tidak aktif dalam tempoh 3 bulan, nama agen akan dikeluarkan dari senarai agen sah VC-PRO di laman web Hairul Vcool.

Daftar Agent VC-PRO sekarang