Terima kasih kerana berminat untuk menjadi Dropship VC-PRO 
by Hairul Vcool. 

Untuk pengetahuan anda, VC-Pro diformulasikan oleh Hairul Vcool dan mempunyai dua jenis produk iaitu, Vc-pro 397 dan Vc-pro 398, Vc-pro 397 adalah cecair pembersih drum mesin basuh manakala Vc-pro 398 pula adalah pembersih cooling coil penghawa dingin di rumah anda. Penggunaan VC-PRO boleh digunakan secara DIY je dan dijamin semudah ABC untuk membersihkan kotoran degil yang melekat pada drum mesin basuh dan juga penghawa dingin rumah anda.

Apa kelebihan menjadi dropship VC-PRO? 

Sekiranya anda menjadi Dropship sah VC-PRO, anda akan mendapat komisyen sebanyak RM5.00 setiap 1 unit yang anda jual. Harga jualan bagi VC-pro 397 ialah RM60.00 manakala VC-pro 398  RM39.00.. Harga ini tidak termasuk pengeposan. Harga pengeposan untuk Semenanjung Malaysia ialah rm10 manakala untuk Sabah dan Sarawak pula caj pengeposan sebanyak RM18.00 sahaja.

Kelebihan menjadi dropship, Anda akan diberi ‘Cash Reward’ sebagai hadiah jika anda mencapai target bulanan.Target bulanan yang perlu anda jual hanyalah sebanyak 50 unit sahaja dan anda layak mendapat cash reward sebanyak rm100.00 .

Selain daripada cash reward, anda juga berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah yang akan kami adakan setiap bulan. Syarat untuk menyertai  cabutan bertuah,anda perlu menjual 20 unit  VC-pro sahaja dan secara automatik nama anda akan dimasukan ke tabung lucky draw.

HQ support

Semua marketing seperti template,copywriting,video dan lain-lain akan dibuat oleh Hairul Vcool dan dimasukan ke dalam Telegram dan Facebook group tertutup bagi membantu anda mempromosi kan jualan dan, memberi motivasi kepada semua dropship agar mudah untuk membuat jualan.

Syarat untuk jadi dropship VC-PRO? 

  •  Sekiranya anda ingin mendaftar menjadi dropship sah VC-PRO, anda hendaklah membuat bayaran yuran keahlian sebanyak rm30.00 (oneoff)
  • Dropship yang berdaftar hendaklah mengikut harga yang telah ditetapkan oleh HQ, Sekiranya didapati agen menjual harga lebih rendah dari harga retail/jualan, secara automatik agen tersebut akan dikeluarkan dari senarai dropship sah VC-PRO dan HQ tidak lagi akan menjual/membekalkan stok kepada agen tersebut.
  • Dropship yang berdaftar hendaklah aktif menjual (minimum 20 unit). Sekiranya anda tidak aktif dalam tempoh 2 bulan, nama anda akan dikeluarkan dari senarai Dropship sah VC-PRO.

Daftar dropship VC-PRO sekarang