Terima kasih kerana berminat untuk  menjadi Agent VC-PRO
by Hairul Vcool. 

Untuk pengetahuan anda, VC-Pro diformulasikan oleh Hairul Vcool dan mempunyai dua jenis produk iaitu, Vc-pro 397 dan Vc-pro 398, Vc-pro 397 adalah cecair pembersih drum mesin basuh manakala Vc-pro 398 pula adalah pembersih cooling coil penghawa dingin di rumah anda. Penggunaan VC-PRO boleh digunakan secara DIY je dan dijamin semudah ABC untuk membersihkan kotoran degil yang melekat pada drum mesin basuh dan juga penghawa dingin rumah anda.

Apa kelebihan menjadi Agent VC-PRO? 

Sekiranya anda menjadi Agent sah VC-PRO, anda dikehendaki mengikut harga jualan yang telah ditetapkan oleh HQ. Untuk Vc-pro 397 adalah rm60.00 manakala Sabah dan Sarawak rm70.00. Untuk Vc-pro 398 pula harga jualan rm39.00 untuk semenanjung Malaysia manakala Sabah dan Sarawak rm49.00 dan anda pula akan mendapat komisyen sebanyak RM10.00 sehingga RM25.00 setiap 1 unit yang anda jual kerana kami menggunakan sistem, lagi banyak anda restok lagi besar komisen anda perolehi. Rujuk contoh jadual di bawah. 

Kepada mereka yang tinggal di Sabah dan Sarawak,kami memohon maaf tidak dapat memberi anda harga seperti di Semenanjung.Tetapi,komisen anda tetap juga sama walaupun anda tinggal di Semenanjung ataupun Sabah/Sarawak.

Kelebihan menjadi agen kami, pengeposan VC-PRO adalah percuma ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

HQ support

Semua marketing akan dibuat oleh Hairul Vcool di LIVE facebook dan agen-agen di setiap negeri yang berdaftar akan di dipromosikan di dalam LIVE Facebook dan Youtube. Dan nama agen-agen sah yang berdaftar akan dipaparkan di laman web Hairul Vcool.

Jika anda menjadi agent Vc-pro yang sah, anda akan mendapat cash reward daripada HQ sebanyak rm150 jika, anda mencapai target iaitu sebanyak 50 unit Vc-pro sebulan.

Selain dari cash reward, anda juga berpeluang untuk menyertai cabutan bertuah yang akan kami adakan setiap bulan. Syarat cabutan bertuah  adalah anda hendaklah top up (restock) minimum 20 unit Vc-pro 397 atau Vc-pro 398 dan nama anda akan secara automatik akan dimasukan ke dalam tabung cabutan bertuah. 

Hadiah atau cenderamata exclusive akan diberikan setiap minggu kepada sesiapa yang top up (restock) minimum 20 unit(sekaligus) keatas dan pastinya hadiah2 menarik dan berbeza setiap minggu kami sajikan untuk anda.

Bonus bonanza adalah hadiah yang paling WOW untuk anda menangi kerana bonus bonanza ini hanya akan diadakan setahun sekali. Syarat untuk menang bonus bonanza adalah anda perlu menjadi Top scorer atau menjadi top agent yang berjaya menjual Vc-pro paling banyak untuk sepanjang tahun(rujuk terma dan syarat) selepas pendaftaran.

Syarat untuk jadi Agent VC-PRO? 

  •  Sekiranya anda ingin mendaftar dan menjadi agen sah VC-PRO, anda hendaklah membuat pembelian starter pack terlebih dahulu.
  • Agen yang berdaftar hendaklah mengikut harga yang telah ditetapkan oleh HQ, Sekiranya didapati agen menjual harga lebih rendah dari harga retail/jualan, secara automatik agen tersebut akan dikeluarkan dari senarai agen sah VC-PRO dan HQ tidak lagi akan menjual/membekalkan stok kepada agen tersebut.
  • Agen yang berdaftar hendaklah aktif (restock minimum 20 kotak/box setiap 2bulan). Sekiranya agen tidak aktif dalam tempoh 2 bulan, nama agen akan dikeluarkan dari senarai agen sah VC-PRO di laman web Hairul Vcool.

Daftar Agent VC-PRO sekarang