Untuk pengetahuan anda, VC-Pro diformulasikan oleh Hairul Vcool dan mempunyai dua jenis produk iaitu, Vc-pro 397 dan Vc-pro 398, Vc-pro 397 adalah cecair pembersih drum mesin basuh manakala Vc-pro 398 pula adalah pembersih cooling coil penghawa dingin di rumah anda. Penggunaan VC-PRO boleh digunakan secara DIY sahaja dan dijamin semudah ABC untuk membersihkan kotoran degil yang melekat pada drum mesin basuh dan juga penghawa dingin rumah anda.

VC-PRO 397 merupakan formula baru yang pertama dalam bentuk cecair yang dijamin 3X lebih berkesan berbanding jenis serbuk/tablet lain yang ada di pasaran. Kesan boleh dilihat pada sekali penggunaan.

VC-PRO 397 mampu menyelesaikan masalah dibawah:.

  • Pakaian yang berbau busuk walaupun selepas dicuci.
  • Tompok-tompok putih/hitam pada pakaian yang telah dicuci.
  • Gatal-gatal badan yang berpunca dari pakaian yang terdedah dengan bakteria/kuman yang melekat pada drum mesin basuh.

JOM LIHAT CARA PENGGUNAAN VC-PRO-397 NI.

VC-PRO 398 merupakan formula baru yang diformulasikan oleh Hairul Vcool bertujuan, untuk anda servis sendiri penghawa dingin di rumah anda dan mampu menjimatkan duit anda selain dijamin bersih dan selamat digunakan.

VC-PRO 398 mampu menyelesaikan masalah dibawah:.

  • Membasmi kotoran atau habuk di cooling coil penghawa dingin anda
  • Memberi udara yang bersih selepas digunakan
  • Tiada lagi alergic(kegatalan hidung) yang berpunca dari udara yang terdedah dengan bakteria/kuman dan habuk yang melekat pada penghawa dingin rumah anda.

OK JOM KITA TENGOK PULA VC-PRO 398.

Anda berminat untuk dapatkan Vc-pro?

Jika anda berminat untuk dapatkan Vc-pro, Anda boleh klik button di bawah untuk mencari agent sah Vc-pro yang berdekatan rumah anda.