KATA NAK SUPPORT HAIRUL VCOOL ?

Inilah masanya jika anda betul-betul nak support saya dan tanda terima kasih kepada saya kerana menghasilkan video tutorial repair mesin basuh dan peti sejuk . Macam mana nak support saya? jom lihat gambar di bawah .

ATAU

T-Shirt D.I.Y JE ini saya hasilkan khas untuk anda penyokong saya dan peminat DIY. Harga sehelai hanya RM45 sahaja.T-Shirt ni tak banyak tau..hanya ada 200 helai sahaja.Jadi,jangan lepaskan peluang tau,mana tahu saya jumpa anda dekat mana-mana nanti saya akan tegur anda! 

MAHAL KE ?

Anggap lah ini adalah salah satu inisiatif untuk anda beri semangat kepada saya dan tanda terima kasih anda kepada saya setelah saya membantu anda menjimatkan kos dengan video d.i.y yang telah saya hasilkan selama ini.Pembelian hanya boleh dibuat di Shopee saya sahaja.Jadi, jika anda berminat untuk mendapatkan T-shirt D.I.Y JE ini,anda boleh tekan button beli sekarang di bawah.

* Harga barang tidak termasuk pengeposan. Harga pengeposan mengikut kawasan RM20.00 Semenanjung Malaysia atau RM35.00 Sabah/Sarawak

Bayaran juga boleh dibuat melalui ATM / cash deposit / kaunter bank ke details akaun di bawah:

NAMA : VCOOL ENGINEERING & SERVICES
BANK : MAYBANK BERHAD
NO.AKAUN : 551306532434 

# Sila sertakan bukti pembayaran kepada kami ke no 012 7141639 (whatsapp sahaja)  untuk pengesahan.

Ikuti kami :

Hak Cipta © Terpelihara 2010
VCOOL SDN BHD (1399198-W)
Email : vcoolengineeringservices@gmail.com
Website : www.hairulvcool.com
No. Tel. : 07-5574898
Office : No. 57, Jalan Putra 1, Taman Sri Putra, 81200 Skudai, Johor Bahru.