KATA NAK SUPPORT HAIRUL VCOOL ?

Inilah masanya jika anda betul-betul nak support saya dan tanda terima kasih kepada saya kerana menghasilkan video tutorial repair mesin basuh dan peti sejuk . Macam mana nak support saya? jom lihat gambar di bawah .

Item exclusive 30 min D.I.Y atau saya namakan Black Box ini adalah limited edition dan terhad. Baju ini saya hasilkan tanda sokongan anda semua kepada saya daripada dahulu hingga sekarang.Selain baju, ada landyard dan vcool member card yang saya berikan kepada anda.Keistimewaan member card ini adalah,anda akan dapat diskaun sehingga 50% jika anda membeli alat ganti di kedai saya. Harga Black Box ini adalah RM90.00 tidak termasuk pos.

MAHAL KE ?

Anggap lah ini adalah salah satu inisiatif untuk anda beri semangat kepada saya dan tanda terima kasih anda kepada saya setelah saya membantu anda menjimatkan kos dengan video d.i.y yang telah saya hasilkan selama ini. Saya akan buka preorder selama 10 hari bermula 24/02/2021 sehingga 05/03/2021 jam 11.59 malam dan selepas tutup order,saya akan ambil masa dua minggu untuk pos kan black box kepada anda semua. Jadi, jika anda berminat untuk mendapatkan black box ini,anda boleh tekan button beli sekarang di bawah.