NAK D.I.Y???

IN SHAA ALLAH SAYA BOLEH BANTU!

Sebenarnya dah terlalu banyak video D.I.Y yang telah saya hasilkan malahan telah mencecah ribuan video tutorial di channel medsos saya seperti facebook, youtube, tiktok dan sebagainya sehingga kaki-kaki D.I.Y seperti anda menghadapi masalah untuk mencari video-video yang ada di medsos saya. Oleh itu, saya mengambil inisiatif untuk membuat buku panduan membaikpulih mesin basuh & peti sejuk secara D.I.Y je agar mudah untuk anda membuat rujukan.

Inilah buku panduan D.I.Y yang saya maksudkan tadi. Jom saya terangkan bagaimana buku ini berfungsi untuk membantu anda membuat kerja-kerja D.I.Y. Pertama sekali, buku ini bukan buku biasa-biasa tau! kerana buku ini mengandungi video tutorial, technical support dan special price untuk pembelian alat ganti di dalam buku ini.

BAGAIMANA CARANYA?

Ok jom lihat dulu video di atas untuk penerangan yang lebih mudah. Nama pun buku video kan???

KELEBIHAN PERTAMA

Ini lah kelebihan pertama yang ada pada buku saya ini. Disetiap komponen yang ada di dalam buku ini , saya sertakan sekali video tutorial cara check kerosakan,fungsi dan lokasinya sekali.

KELEBIHAN KEDUA

Ini kelebihan kedua yang ada pada buku saya. Kebiasaanya mana-mana buku yang pernah anda beli, selepas anda selesai membaca, anda faham atau tidak isinya, anda akan habis di situ sahaja. Tetapi, untuk buku ini saya sediakan technical support button untuk anda bertanya semula sekiranya anda tidak faham dengan apa yang saya terangkan di dalam buku ini (sebagai bantuan) .

KELEBIHAN KETIGA

Kelebihan ketiga ini yang paling best!. Hanya mereka yang mempunyai buku ini sahaja yang akan mendapat diskaun sehingga 50% sekiranya, mereka menggunakan link yang tersedia di dalam buku ini, best kan? Best gila!

HARGA

Mesti anda fikir harga buku ini mahal gila kan? Ye laaa mana taknya, dah lah buku  dalam bentuk fizikal, banyak info dan ilmu, lepas tu ada video tutorial pulak  tu!.. Beli alat ganti dapat diskaun sehingga 50% lagi tu!! Mesti anda rasa buku ni mahal kan??? Taklaaa… Murah je kalau nak dibandingkan ilmu yang anda dapat sebenarnya.

JAP JAP JAP!!!

Ini kelas online yang pernah saya anjurkan ketika PKP 2 tahun yang lepas. Kelas ini berlangsung selama 2 hari secara online sahaja. Dalam kelas ini, saya terangkan semua komponen yang ada pada peti sejuk dan mesin basuh sama seperti di dalam buku panduan diy di atas. Apa yang mahu saya ceritakan, untuk join kelas online ni, anda perlu membayar yuran sebanyak RM200.00 one off dan tidak mendapat apa-apa benefit seperti diskaun pembelian alat ganti dan apa-apa rujukan video selepas selesai kelas. tetapi, Untuk buku ini, anda hanya perlu membayar Rm120.00 sahaja untuk normal price. 

NOW RM120.00

Tidak termasuk pengeposan

Promosi RM100.00 untuk 200 buku terawal telah pun berakhir kerana, sebanyak 200 buku Panduan DIY telah terjual dalam tempoh kurang daripada seminggu. Harga kini telah dinaikkan kepada harga asal iaitu RM120.00. Harga pengeposan ke Semenanjung adalah RM10.00 manakala Sabah & Sarawak RM15.00 sahaja. Dapatkan buku panduan DIY membaikpulih peti sejuk dan mesin basuh anda sekarang!.

 Jika anda berminat untuk dapatkan buku Panduan DIY ini, anda boleh klik butang “BELI SEKARANG” di bawah;

HABIS STOK
(PRE-ORDER 1-2 MINGGU)