3 Langkah Mudah Untuk Mendapatkan Getah Pintu Peti Sejuk Dengan Kami

Terima kasih kerana berminat untuk mendapatkan getah pintu peti sejuk dengan kami. Untuk pengetahuan anda, terdapat lebih 1,000 model peti sejuk yang berada di pasaran. Disebabkan getah pintu jarang rosak dan permintaan yang kurang, pembekal tidak menyimpan stok (ready stock). Getah ini perlu di ‘order’ terlebih dahulu dan memerlukan 3 hingga 5 hari untuk disiapkan kerana proses untuk menghasilkan getah ini tidak lah begitu mudah. Di sini saya kongsikan video bagaimana getah pintu peti sejuk dihasilkan.

Proses pembuatan getah pintu yang agak rumit dan pembekal getah pintu yang tidak banyak di Malaysia adalah faktor yang menyebabkan harga getah pintu menjadi mahal.

KENAPA SAYA BERKATA DEMIKIAN?

Kerana jangka hayat getah pintu peti sejuk kebiasannya akan rosak 8 tahun hingga 10 tahun sekali menyebabkan permintaan tidak terlalu tinggi di pasaran. Jadi, tidak ramai pengilang yang berminat dengan industri ini. Secara automatiknya, harga pun menjadi tinggi / mahal.

Tapi jika kita bandingkan harga dengan tempoh jangka hayat getah tersebut, ia sebenarnya sangat murah dan berbaloi, bukan?

Untuk Order Atau Sebut Harga Getah Pintu Peti Sejuk, Ikuti Langkah-langkah Di Bawah:

LANGKAH 1

Ambil gambar penuh peti sejuk anda. Sila rujuk contoh yang diberi.

LANGKAH 2

Ambil gambar model nombor di peti sejuk anda. Rujuk contoh yang diberi.

LANGKAH 3

Hantarkan gambar Langkah 1 dan Langkah 2 terus ke aplikasi Whatsapp kami, dengan cara klik butang 'BELI SEKARANG'

*  Team kami akan membantu anda untuk mendapatkan sebut harga dan maklumat getah pintu peti sejuk yang anda cari. 

INFO PENTING

Kelebihan membeli alat ganti dengan kami, kami menyediakan video tutorial atau panduan e-Book cara pemasangan secara percuma yang bernilai RM25-00.