Subscribe

TAHNIAH KERANA ANDA TELAH MEMBUAT KEPUTUSAN YANG SANGAT TEPAT!

Kenapa saya kata demikian? Kerana anda memilih untuk subscribe semua Panduan DIY yang saya sediakan. Sudah tentu dengan Subscribe ini akan dapat menjimatkan duit anda dari membeli satu-persatu Panduan DIY yang anda.

Bagaimana saya dapatkan jimatkan duit anda?

Anda akan dapat menjimatkan duit kerana dengan hanya subscribe ini anda akan dapat kesemua Panduan DIY yang anda perlukan. Anda sedia maklum bahawa harga setiap video/e-Book ini antara RM5.00 hingga RM40.00. Jika anda membeli satu-persatu video/e-Book ini anda akan berbelanja besar untuk Panduan DIY sahaja, jadi lari lah konsep DIY untuk menjimatkan kos repair. Tapi apa yang boleh saya bantu, anda Subscribe video/e-Book yang saya hasilkan, anda hanya perlu membayar satu nilai yang berbaloi dan anda akan dapat kesemua video/e-Book yang ada. Sebagai contoh, harga 1 Video Type A antara RM5.00 hingga RM20.00, tapi dengan Subcribe anda hanya perlu membayar RM50.00 dan akan dapat kesemua video (lebih 50 video). Di sini anda akan jimat banyak dari membeli satu persatu video yang ada.

Terdapat 4 jenis Subscribe iaitu Subscribe  video type A, Subscribe video type B, Subscribe e-Book dan Full Subscribe.

1. Subscribe Video Type A

Harga untuk Subscribe Video Type A adalah RM50.00 dan anda akan diberikan semua link video (bukan cd) melalui email atau whatsapp selepas pembayaran.¬†Untuk membeli video ini, klik butang ‘Subscribe Now‘ dan ikut langkah seterusnya.

* link akan dihantar dalam masa 24 jam waktu berkerja tidak termasuk cuti umum

2. Subscribe Video Type B

Harga untuk Subscribe Video Type B adalah RM100.00 dan anda akan diberikan semua link video (bukan cd) melalui email atau whatsapp selepas pembayaran. Untuk membeli video ini, klik butang ‘Subscribe Now‘ dan ikut langkah seterusnya.

* link akan dihantar dalam masa 24 jam waktu berkerja tidak termasuk cuti umum

3. Subscribe e-Book

Harga untuk Subscribe e-Book adalah RM100.00 dan anda akan diberikan semua link e-Book (bukan buku fizikal) melalui email atau whatsapp selepas pembayaran. Untuk membeli e-Book ini, klik butang ‘Subscribe Now‘ dan ikut langkah seterusnya.

* link akan dihantar dalam masa 24 jam waktu berkerja tidak termasuk cuti umum

4. Full Subcribe

Full Subscribe adalah sangat sangat untung kerana anda akan dapat kesemua video dan e-Book yang ada. Harga untuk Full Subscribe adalah RM150.00 dan anda akan diberikan semua link video dan e-Book melalui email atau whatsapp selepas pembayaran. Untuk membeli video dan e-Book ini, klik butang ‘Subscribe Now‘ dan ikut langkah seterusnya.

* link akan dihantar dalam masa 24 jam waktu berkerja tidak termasuk cuti umum