VCES 06 ADALAH VIDEO CARA TEGANGKAN BELTING TOSHIBA AW-A820MM

TYPE A

Hai saya Hairul Vcool. Maaf, saya tidak dapat membantu anda secara terus satu-persatu disebabkan kekangan masa serta komitmen lain yang perlu saya galas. Akan tetapi, jangan kecewa kerana saya dan team telah menyediakan satu video yang sesuai dengan masalah yang anda hadapi sebagai panduan dan rujukan.

Video ini dapat membantu anda bagaimana cara untuk tegangkan belting dan simptom masalah yang berkaitan dengan belting. Dengan adanya video ini, masalah mesin basuh anda dapat diselesaikan secara terus sekaligus dapat menyelamatkan duit poket anda dari membayar upah technician. Anda hanya perlu membayar RM15.00 untuk harga satu video. Jika anda berminat, anda boleh klik butang “beli sekarang” dan ikut langkah-langkah tersebut. 

Kalau dah beli video tapi masalah tak selesai macam mana??

Anda jangan risau sekiranya selepas pembelian video daripada kami, masalah anda tidak selesai atau panduan D.I.Y ini agak kurang sesuai dengan masalah anda. Oleh itu, tanda penghargaan dari kami, kami berikan kelebihan untuk membantu anda secara PERSONAL atau dengan erti kata lain, kami akan membantu anda sehingga masalah anda selesai melalui applikasi Whatsapp. Akan tetapi, kelebihan ini akan diberikan kepada yang MEMBELI VIDEO DENGAN KAMI SAHAJA. 

Harga Video VCES 06 : RM15.00

Bayaran juga boleh dibuat melalui ATM / cash deposit / kaunter bank ke details akaun di bawah:

NAMA : VCOOL ENGINEERING & SERVICES

BANK : MAYBANK BERHAD

NO.AKAUN : 551306532434 

# Sila sertakan bukti pembayaran kepada kami ke no 012 7141639 (whatsapp sahaja)  untuk pengesahan dan kami akan menghantar link video melalui whatsapp atau email. Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 24 jam (hari bekerja).

Tak nak jimatkan duit anda lagi ke? 

Kenapa perlu bayar lebih untuk 1 video sedangkan anda ada pilihan untuk bayar sedikit untuk dapatkan semua video. Betul tak? Untuk ketahui lanjut tentang subcribe, klik butang “KETAHUI LANJUT”.